lauantai 4. toukokuuta 2013

faktat tiskii

tässä on kymmenen absoluuttista totuutta minusta. okei ehkei ihan täysin absoluuttisia ole kaikki.

   1. keskiverto on kirosana.  oon mieluummin ihan suosiolla surkein ikinä, ku "ihan ookoo".

2. mua ärsyttäää aivan suunnattomasti koska tää ei anna mun jatkaa tän tekstin kirjottamista siitä mistä haluaisin. ärsyttää aika huimasti myös se, että nyt kun googletin kivaa kuvaa tohon ykköskohtaan kävi ilmi,että Taylor Swift on avautunut samasta pelosta eli mun suurimmat elämänohjeet tulee T-swiftiltä. eikiva.
not cool at all. 

ja nähtävästi myös gaga, mutta tää nyt ei varmaan yllättäny ketään.


3.  uskon vakaasti, että tuolla jossain on jonkinsortin ihmemaa. varmaan jokaiselle vielä ihan oma. sanovat, että maailmankaikkeus on loputon ja loputtomaan mahtuu aika paljon taivaita,jumalia,narnioita ja ihmemaita.

4. en usko rakkauteen. en vaan usko.

5.tahtoisin olla tosi villi. super gangsta ja kunnon bad-ass. mut oikeesti oon aika nössö :| sääli sinänsä, muutama vuosi sitten oli ihan elämän päämäränä perustaa oma mooottoripyöräjengi ja hallita katuja. en tiiä mikä meni meni pielee :/

6. en oo vieläkään ihan varma tästä koko blogi jutusta. googlasin meinaan itteni yks päivä ja säikähin internetin ikuisuutta.
7.   Oon Suomen Kulttuurirahaston United World College in Mostar stipendiaatti 2013-2015. se kuulostaa tosi hienolta ja viralliselta ja tykkään kirjottaa sen kaikkialle koska se kuulostaa niin kovin hienolta ja viralliselta. ja kun sanon kaikkialle ni mie kans tarkotan kaikkialle. lähetin yks päivä mamalle tekstiviestin missä tiedustelin ruuan saatavuutta
"hei mie tuun tnä käymää ja hakee sen paijan jossaa välis. onks teil muute viel munkkei jälel ? t. Wilma Peräoja United World College stipendiaatti 2013-2015"...


8. tajusin just et se on stipendIaatti. iillä. ei stipendaatti. hups.

9.  mul ei oo mitään aavistusta mitä aijon tehdä elämälläni. einiinkun pienintäkään. paitsi oon vakasti suunnittelu että skippaan keski-iän. elän villii nuoruutta 28-vuotiaaks, sitten värjään hiukset harmaaks ja hankin sellasen tosi tyylikkään kävelykepin, ostan jonkun mukavan pienen tönön jostain irlantilaisesta pikkukylästä jossa sitten asustelen lopun ikääni. Mie ja mun 20 kissaa. living the good life. 


10.  mul on nyt huimat kaksi postausta ja niihin oon käyttänyt neljä päivää elämästä. tästä voitaisiin päättellä ettei tällainen tietotekniikka oo mua varten. joku voisi jopa luulla, että otin opikseni ja tajusin ettei minun ole viisasta perustaa mitään mikä vaatii minkäänlaisia IT-taitoja. jep no en minä.
mutta hei tää on nyt VIHOVIIMEINEN FAKTA ja oiettä kun olen iloinen. 2 kommenttia:

  1. Mä rakastan sua. T: Riikka Lipponen United World Collage StipendIaatti 2013-2015

    VastaaPoista