keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

viiniä varastavat lapset ja tietotekniikan superneron edistysaskel

minulla on tylsää. katselen kuvia maailmalta ja tahdon kertoa minne matkustan mutta internet ei tottele käskyvaltaani joten en saa omia kuviani tiedostojen suojista julkiseen levitykseen.
Olen tietoinen siitä, että rikon blogi-etikettiä jos en liitä jokaiseen postaukseen omaa naamaani.
yritin siis onkia tiedostojen kätköstä jonkin asteen edustuskuvan kun kävi ilmi, että tietokoneessa on webbikamera. kuka tiesi mitä ihmeitä silläkin voi luoda? (katso alla oleva taidonnäyte)
jos katsoo tarkkaan voi huomata että kuvassa(vai mikä kumma toi nyt on ku liikkuu, en tiedä) lentävä lärpäke on euroopan kartta. wou.

Lähden kauas pois, mutta jotta kerkeisin vielä palata ennen kuin lähden, matkustan muille maille  jo ennen bosniaa.
                                            Heinäkuun alussa lennän Venetsiaan.
Pienenä luin kirjan lapsista ketkä asuivat hylätyssä teatterissa venetsiassa ja ryöstelivät viinejä. Jos sattuisin kohtamaan matkallani aution teatterin tapaisen, asettuisin varmasti taloksi.
lennän kera Hennan. siihen suunitelmamme rajoittuvat. okei hieman huijasin koska tiedän, että lento suomeen lähtee berliinistä 29. päivä.
ja tähän tietomme oikeasti loppuvat. Ostimme kortin jolla voimme matkustaa minne vaan.
Ja juuri sinne meinasimmekin matkata. minne vaan.

Olemme pohtineet, että piipahtaisimme wienissä ja prahassa. Luin opaskirjasesta, että Wienissä on pikkuinen synkkä sivukuja ja siellä maailman lumoavin nukkekauppa jonka ikkunoissa roikkuu kuolemaa esittäviä marionetteja. tahdon sellaisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti